Selasa, 16 Oktober 2012

Harta Karun Aku. . . .

assalamualaikum..entah ape aku nak tulis dlm blog aku pun tak tau la...tapi aku nak share benda yang aku suka simpan dan ada yg aku simpan hampir berkurun..(berkurun ke??)paling banyak aku simpan and kumpul ialah tiket..tak kira la tiket bas ke,wayang ke,tiket masuk funfair ke,bla4...paling banyak tiket wayang la kan..ofcoz..sebab aku ni memang kaki wayang gak arr..(ok arr tu dr kaki judi ke..hahaha)..paling lama tiket wayang yg aku ada tahun 2006...time tu aku baru form 4...cerita Jangan Pandang Belakang..tapi dh lusuh dah..boleh lagi nak baca sikit2..haa..dah dekat 7 tahun dah rupenye..jgn main2...byk lagi tu...cite ape aku dh lupa..tp aku start tgk wyg time aku form 3...tiket aku x simpan laa..lepas tu mcm2 la tiket yg aku ada..kereta api,tiket masuk times square park,zoo,planetrium,tiket monorail pun aku ade simpan lagi..wakakakaka...nak tengok gmbar2 dia??haaa..see..
duit syiling lama pun aku ada simpan and kumpul...duit luar negara tuuu..
paling lama syiling tahun 1989..syiling england ke ape..lupa plak aku...

harta karun yang aku ada....boleh jual ke x ni??hahahaha

tiket masuk taman ular kat perlis..lama x??jgn main2 haa...


takkan baca je kot. . .komen la sekali. . .^_^

4 ulasan:

  1. gila lama . tiket wayang first kau ?

    BalasPadam
  2. hehehe....tgk org la..xde arr lama sgt..tiket tu bukan first...first tgk wayang x simpan plak tiket..ishh..rugi tol..tgk cite hantu cina time tu...

    BalasPadam
  3. terbaik bro..rajin lu simpan..kalau gua dah hilang entah kemana dah..hahaha

    BalasPadam
  4. aku memey dohh...hok paling lama la paling aku sayang sekali...haha..thanks.

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini